Lider startı veriyor

Büyükşehir, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya’da topbaşı yapacak. 10 günlük kampta özel maçlar yapılacak.

Lider startı veriyor
KAMP 10 GÜN SÜRECEK Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta sezonun ilk yarısını en yakın takipçisi İstanbulspor’un 8 puan önünde tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da futbolculara verilen izinler sona erdi.

Bergama Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği ilk yarıya ait son maçından sonra Diyarbakır’a dönerek bir süre daha çalıştıktan sonra teknik heyet tarafından 5 günlük izin verilen futbolcular dünden itibaren Antalya’da toplanmaya başladı. Kemer’deki Limra otelde bugün başlayacak kamp 11 Ocak’ta sona erecek. Sarı-Kırmızılı takımın,kamp boyunca özel maçlara ağırlık vereceği kaydedildi. Kamptan sonra Diyarbakır’a dönecek olan lider, 19-20 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayseri Şekerspor’a kendi kentinde hazırlanacak.

  TRANSFERLER NETLEŞMEK ÜZERE Kaleci Selçuk Aslan’ın kendi isteğiyle ayrılmasının yanı sıra Mansur Ay,Cihat Baykuşak,Ramazan Kaya ve Semih Sargın’dan kulüp bulmalarını isteyen,Hamit Kılıç’ın sözleşmesini ise karşılıklı olarak fesh eden Büyükşehir’de yapılması düşünülen transferlerin birkaç gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi. Transfer döneminin resmen başlayacağı 5 Ocak’a kadar bazı oyuncuların kampa katılması, kulüpleriyle sorun olanların ise bu tarihten sonra Antalya’ya geleceği belirtildi. Yönetim,kendi kulüpleriyle sözleşmeleri devam eden oyuncular olduğu için isimleri açıklamaktan kaçınıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz