Lider tam gaz devam

Belediye Derincespor’u Uğur Adem Gezer’in ilk 45 dakikada kaydettiği gollerle 2-1 mağlup eden Amedspor, hem liderliğini hem namağlup ünvanını korudu. 7 maçta 19 puana ulaşan Amedspor, gelecek haftayı maç yapmadan bay geçirecek.

Lider tam gaz devam

2.Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, şampiyonluk yarışında engelleri aşmaya devam ediyor. Bu sezon kendi saha ve seyircisi önündeki 4.maçına çıkan Amedspor, Kocaeli temsilcisi B.Derincespor’u ilk yarıda bulduğu gollerle yıktı. 1 maç fazlasıyla en yakın takipçisine 3 puan fark atan Amedspor, puanını 19’a çıkararak yoluna emin adımlarla devam etti.

Maça etkili başlayan Amedspor, 19.dakikada Uğur Adem Gezer’in golüyle öne geçti. Sezon başında Vanspor’dan transfer edilen Uğur Adem, 41.dakikada bir kez daha rakip fileleri havalandırarak ilk 45 dakikanın skorunu tayin etti :2-0.

Gelecek Hafta Maçı Yok

İkinci yarıda bir çok pozisyondan yararlanamayan Amedspor, son dakikalarda Volkan Altınsoy’un golüne engel olamayınca maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Maçın ardında galibiyeti binlerce taraftarıyla birlikte galibiyeti ve devam eden liderliği kutlayan Amedspor, gelecek haftayı maç yapmadan bay geçirecek. Daha sonra ise deplasmanda Karaman FK ile karşılaşacak.

Kaynak: Spor Merkezi