Liderde Kayseri harekatı

İlk yarıdaki müthiş performansını ikinci yarıda da devam ettirerek kentin 2.Lig özlemine son vermek isteyen Büyükşehir, Kayseri Şekerspor maçına 3 puan hedefiyle hazırlanıyor. İlk yarıdan kalma cezası bulunan Sercan, Pazar günü takımdaki yerini alamayacak.

Liderde Kayseri harekatı
TEK HEDEF 3 PUAN Ligin ilk yarısındaki başarılı performansı ile şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya da 3 puanla başlayarak hedefe biraz daha yaklaşmak istiyor.

Devre arası kampını Antalya’da gerçekleştiren lider, 3 günlük iznin ardından Kayseri deplasmanı hazırlıklarına başladı. Seyrantepe tesislerindeki   antrenman iki bölümden oluştu. İlk bölümde sürat çalışan Büyükşehir, ardından teknik taktik çalışmayla idmanı tamamladı.

SAKATLAR İDMANA ÇIKMADI Ara transferde Altay’dan Nezir Özer ve Belediye Bingölspor’dan Savaş Özdemir’le kadrosunu güçlendiren Büyükşehir’de yeni transferler de idmanda yer aldı.Antrenmanda izinli olan Emrah Metoğlu,Samet Yeniceli yer almazken,hafif sakatlığı bulunan Serdar Deniz ve Zeki Gündoğdu da idmana çıkmadı.

İlk yarının son haftasında deplasmanda oynanan Bergama Belediyespor maçında kırmızı kart gören Sercan, Kayseri deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler