Maç sonrası Skibbe ve Yanal konuştu

Süper Lig’in 32. Haftasında Eskişehirspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maç Eskişehirspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanırken maç sonunda iki teknik adam da basın açıklaması yaptı. Skibbe çok mutlu olduğunu ifade ederken, Ersun Yanal da UEFA için son ana kadar mücadele edeceklerini belirtti. İşte Teknik adamların basın toplantısı…

Maç sonrası Skibbe ve Yanal konuştu

Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, futbolcularının çok iyi oynadıklarını söyleyerek şöyle dedi:

"Çok mutluyum. İyi bir takıma karşı çok iyi bir performans ortaya koyduk. Kontra atakta elimizden gelen her şeyi yaptık. İlk yarıda çok iyi oynadık. Bu sıcak havada ikinci yarıda yine de tempo yüksekti. Ama ne yazık ki ikinci yarıdaki yaptığımız kontra ataklarda üçüncü gole yaklaştık ama atamadık. Trabzonspor'da son dakikaya kadar bir gol atmayı denedi. Maç son dakikaya kadar heyecanlı geçti. Takımımı tebrik etmek istiyorum çok iyi bir reaksiyon gösterdiler bugün. Ve iyi bir performans ortaya koydular bugün. "

YANAL: "ŞANSIMIZI SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ"

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal da ligdeki dördüncülük şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Yanal, Eskişehirspor karşılaşmasını değerlendirirken şunları söyledi:

"İki farklı takım görüyoruz. Geçen hafta Bursaspor'la oynadığımız maçın enerjisi yüksek. Kazanma arzusu yüksek bir takımla kazanan bir takım. Bugün de tam tersi. Rakibe üstünlük kuruyormuş gibi görünse de, rakibin üstünde oynasa da o enerjiyi, o coşkuyu sağlayan bir takım yok sahada. Futbol yüksek enerjiyle, coşkuyla oynanan bir oyun. Bunu sağlayamıyorsanız rakip üzerinde kurduğunuz etkinin de çok fazla sonuç alacak eyleme dönüştürmesi zor. Son oynanacak iki karşılaşmadan galip gelmemiz gerekiyor. Biz sezon başından buyana kritik sakatlıklar yaşadık. Dördüncülük şansımızı son dakikalara kadar kovalayacağız."

Kaynak: Spor Merkezi