'Man City, Barcelona ekibine göz dikti'

Barcelona'nın kulüp başkanı Sandro Rosell, Manchester City'nin kulüp yönetiminden, teknik heyetine ve oyuncularına kadar pek çok ismi transfer etmeye çalıştıklarını söyledi.

'Man City, Barcelona ekibine göz dikti'

Premier Lig'in son şampiyonu halihazırda takımda Txiki Begiristain ve Ferran Soriano gibi Barça yöneticilerini kontratı altına almayı başarmıştı. RAC 1'e konuşan Rosell, "Manchester City elimizdeki her ismi kadrosuna katmaya niyetlendi. Bu sadece futbolcular da değil, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve koçlarımıza kadar bütün kadromuza tekliflerde bulundular." dedi.

Çalışanlarının hepsinin mutlu olduklarını belirten Katalan Başkan, "Şanslıyız ki tüm ekibimiz burada çok mutlu ve bir aile gibiyiz. Bu sayede Man City'nin yapmaya çalıştığı şeyler başarısız oldu." şeklinde konuştu.

Bununla birlikte Manchester City CEO'su Soriano'ya da uyarıda bulunan Rosell, "Bizimle bulunduğu sürede edindiği bilgileri Manchester City'de kullanmamasını dilerdim, ama görünen o ki bu tip bir profesyonelliğe sahip değil. İki kulüp arasındaki ilişkiler gizli saklı oyunlar yerine daha açık ve kaliteli bir şekilde idare edilmeye çalışılsaydı çok daha mutlu olurdum." ifadelerini kullandı.

Manchester City, daha önce de Barça'nın genç yetenekleri Jean Marie Dongou, Gerard Deulofegu ve Sergi Roberto'yu kulübe katmaya çalışmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz