Manisaspor bilet fiyatlarında indirim yaptı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Gümüşhanespor'u konuk etmeye hazırlanan lider Manisaspor, ilk yarının son iç saha maçında tribün desteğini artırmak için bilet fiyatlarında indirime gitti. Daha önce 6 TL olan biletleri 3 TL'ye indiren siyah beyazlı yönetim, taraftarları tribüne davet etti.

Manisaspor bilet fiyatlarında indirim yaptı
Gümüşhanespor'un ardından Sivas Belediyespor deplasmanına giderek devreyi kapatacaklarını belirten teknik direktör Taner Taşkın, "Hedefimiz iki maçı firesiz geçerek, rakiplerimizle aramızdaki 4 puanlık farkı korumak" diye konuştu. 
Geçen hafta deplasmanda Bucaspor'a yenilen kadroda operasyon yapabileceği öğrenilen tecrübeli çalıştırıcı, son antrenmanda futbolcularına moral verici bir konuşma yaptı. Taşkın, "Sezon başından bu yana olağanüstü bir performans ortaya koydunuz. Artık ilk yarıda son iki haftaya giriyoruz. Bu iki maçtan 6 puanla ayrılıp, zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmalıyız. Bucaspor mağlubiyetinden sonra sizden Gümüşhanespor karşılaşmasında güçlü bir reaksiyon bekliyorum. Bunu başaracak gücünüz var" ifadesini kullandı.


Kaynak: Diyarbakır Söz