Manisaspor'a şampiyon karşılaması

Küme düşmeme mücadelesi verdiği PTT 1'inci Ligi'nde büyük önem taşıyan müsabakada Bucaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Manisaspor,dönüşte şampiyon gibi karşılandı.

Manisaspor'a şampiyon karşılaması

Mücadelenin 4'üncü dakikasında geriye düştükten sonra Şaban'ın 88'inci dakikada attığı golle skoru eşitleyen siyah beyazlı ekibi, gece yarısı kent girişinde karşılayan taraftarlar, Tarık Almış Tesisleri'ne kadar kafileye eşlik etti. Şaban'ı omuzlara alıp Başkan Abdullah Mergen ve teknik direktör Taner Taşkın'a büyük sevgi gösterisinde bulunan siyah beyazlı taraftarlar,ligde kalacaklarına inandıklarını söylediler. Deplasmanda alınan beraberliğin galibiyet kadar değerli olduğunu söyleyen Taner Taşkın, şunları söyledi:
"Kaybetseydik, yeniden düşme potasına girecektik. Ancak futbolcularım buna izin vermedi. Erken gelen golle yenim duruma düşmemize rağmen pes etmedik ve eşitliği sağladık. Henüz düzlüğe çıkmış değiliz. Önümüzde çok kritik üç karşılaşma daha var. Hedefimiz bu üç maçtan maksimum puanla ayrılıp ligde kalmak."
BUCASPOR'U ŞİKAYET EDECEK
Manisasporyönetimi, pazartesiakşamımisafir takım taraftarının bilet fiyatını 500 TL yapan Bucaspor yönetimini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet edecek. Asbaşkan Avukat Mustafa Karakaş, yönetmeliklere göre kulüplerin konuk seyirciye kendi taraftarına uyguladığı fiyatın en fazla yüzde 30'u kadar fazla ücretle bilet satabileceğini belirterek, "TFF bu durumda Bucaspor'a 26 ile 60 bin TL arasında ceza verecek" dedi.
İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu, geçen hafta Manisaspor taraftarının derbiyi izlemesini yasaklamış, ancak siyah beyazlıların itirazı üzerine maç günü yasağı kaldırmıştı. Bucaspor yönetimi de bu gelişme üzerine misafir seyirci biletini 500 TL yapmıştı.

Kaynak: DHA