Görüş Bildir

Manisaspor'da sıkıntı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 5 maçta 3 yenilgi, 2 beraberlik alarak 10 puanlık farkı eriten lider Manisaspor'da, deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 karşılaşması öncesi eksikler can sıkıyor. Zirveyi, 2 puan gerisinde yer alan Kocaeli Birlikspor'a kaptırmak istemeyen siyah beyazlılarda, Erman ve Nuri'nin cezalı durumda olması, Ozan'ın ise antrenmanda sakatlanması keyifleri kaçırdı. Sağ alt adalesinde sorun olan Ozan'ın derbisine yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Manisaspor'da sıkıntı
İdeal kadrosunu sahaya süremeyecek olan Teknik Direktör Taner Taşkın, alternatif arayışlarına başladı. Tarık Almış Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da Ozan'la birlikte sağ dizinde ağrıları olan kaleci Bayram da takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Bu arada yönetimin Ankaragücü maçında gördüğü hatalı sarı kart nedeniyle cezalı duruma Erman için itirazda bulunacağı bildirildi. Hakemin pozisyonda rakibine tekme atan Ümit Yasin'in yerine yanlışlıkla Erman'a kart gösterdiği bildirildi.
ALTYAPIDAN DESTEK
Manisaspor'a, altyapı idari personeli ve teknik ekibinden tam destek geldi. Antrenman ziyareti ile siyah beyazlı takıma moral veren altyapı temsilcileri, Teknik Direktör Taner Taşkın'a çiçek vererek başarı dilerken, futbolculara baklava ikram etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Taşkın, Manisaspor'un tüm birimleriyle birlik ve beraberlik içinde şampiyonluk yaşayacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi