Masterler Çeyrek Finale Çıkamadı

Masterler Çeyrek Finale Çıkamadı

Masterler Çeyrek Finale Çıkamadı

Her Yıl geleneksel olarak düzenlenen, Türkiye ve Avrupa’nın çeşitli Ülkelerinden önemli Masterler futbol takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup 2015 Masterler futbol Turnuvasında C Grubunda; Beşiktaş Masterler, Yalova Masterler,K.K.T.C. Maraş Masterler,Turkısh London Masterler ve Karaman Masterler futbol takımlarıyla Aynı grupta yer alan ve grubu 12 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Masterler futbol takımı turnuvada bugün oynadığı son 16 Eleme Grubu maçında Kırgızistan ekibi ABDYSH-ATA masterler takımına 3-0 mağlup olarak çeyrek finale yükselemedi.

BEŞİKTAŞ’A YENİLDİLER

Diyarbakır Masterler Futbol takımının, Soccer Cup 2015 Masterler Futbol turnuvasında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle; Diyarbakır Masterler-Karaman Masterler 3-0, Diyarbakır Masterler-K.K.T.C. Maraş Masterler 1-0, Diyarbakır Masterler-Yalova Masterler 6-1, Diyarbakır Masterler-Turkısh London Masterler 2-1, Diyarbakır Masterler-Beşiktaş Masterler 0-4

AKAR’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR’

Diyarbakır Masterler Dernek Başkanı Veysi Akar, Antalya futbol turnuvasının son maçında Kırgızistan Masterler Takımı'na 3-0 yenildik. 48 takım Arasında grubumuzu lider tamamlamasına rağmen elendik. Katılımcı tüm takımlara, organizasyona, takım Arkadaşlarıma, yönetim kuruluna, maddi ve manevi anlamda yanımızda olan EYLÜL inşaat Şirketinden Ahmet Elhanay a, özgür inşaattan Mehmet Fidanay’a Roberts Kafe’den Mahmut bey. Metropol inşaattan Mehmet Böçkün’e  ve  Buket Lahmacun’un  sahibi Bülent fidana teşekkür ederiz. diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz