Masterler Voleybol Takımı İlk Maçında Galip

2013 yılında kurulan Diyarbakır Masterler Derneği sportif faaliyetlerine devam ediyor.

Masterler Voleybol Takımı İlk Maçında Galip

Kuruluşundan itibaren Yurt içinde katıldığı futbol turnuvaları sayesinde üyelerine spor yapma olanaklarını sağlayan ve ayrıca Diyarbakır’ın tanıtımına önemli katkılar sunan Diyarbakır Masterler Derneği, Futbol ve Basketbol takımlarından sonra voleybol takımını da kurarak hazırlık maçlarına başladı.

Diyarbakır Masterler Derneği Voleybol takımıyla ilk hazırlık maçında Diyarbakır Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü karmasıyla karşılaştı.

MAÇIN KARNESİ

DİYARBAKIR MASTERLER: 3 – GHSİM KARMASI : 2

SALON: Seyrantepe Kapalı Spor Salonu

GHSİM KARMASI: Serhat,Semih,Ali Osman,Özgür,Hakkı,Tarık

DİYARBAKIR MASTERLER : Fethullah,Veysi,Ali İhsan,Erdal,Muhsin,Şeyhmus

SETLER: 25-22, 25-17 (GHSİM Karması), 29-27, 25-16,15-13 (Diyarbakır Masterler)

Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar ve Basketbol Koç’u Antrenör Özgür Büyük’ün organizasyonuyla Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda oynanan,çekişmeli  ve zevkli geçen hazırlık  maçını Diyarbakır Masterler Derneği Voleybol takımı 3-2 kazandı.

Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda ki karşılaşmaya iyi başlayan GHSİM Karması Diyarbakır Masterler Derneği önünde ilk seti 25-22 önde kapadı.

Çekişmeli geçen ikinci seti de Diyarbakır Masterler önünde 25-17’lik skorla kazanmasını bilen GHSİM Karması oldu.

Üçüncü sette oyunda dengeyi kuran Diyarbakır Masterler zorlanmasına rağmen üçüncü seti 29-27, dördüncü seti ise 25-16’lık skorlarla önde bitirince maçta skor 2-2 oldu.

Maçın uzatma setinde rakibini 15-13 mağlup eden Diyarbakır Masterler, salondan 3-2 galip ayrıldı.

AKAR: ‘’AMACIMIZ  HER BRANŞTA SPOR YAPMAK’’

Amaçlarının Dernek olarak her branşta spor yapmak olduğunu belirten Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar: ‘’Derneğimiz sportif faaliyetlerine devam ediyor.Futbol’da katıldığımız turnuvalardan sonra Basketbol  ve Voleybol takımımızı da kurarak diğer spor branşlarında da mücadele etmenin  mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışmacı zihniyetten uzak sadece spor yapma amacıyla üyelerimizle sportif faaliyetlerde bulunuyoruz,bu akşam da Voleybol takımımızla  GHSİM Karmasıyla ilk hazırlık maçında bir araya geldik,çok güzel ve zevkli geçen bir maç oldu ,bu etkinlikte emeği geçen,her zaman spor’un içinde aktif olarak yer alan başarılı Antrenör Özgür Büyük Hocamıza ve GHSİM Karması voleybolcularına derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’’ Dedi.

Kaynak: Spor Merkezi