Medicana Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Medicana Sivasspor ligin 26'ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını teknik sorumlu Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Medicana Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor
 Dayanıklılık artırmaya yönelik çalışan kırmızı-beyazlılar, açma-germe hareketlerinin ardından yaklaşık 1 saat düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Michael Eneramo'nun yanı sıra İbrahim Toraman, Manuel Da Costa, izinli olduğu öğrenilen Batuhan Karadeniz ile Cicinho ve milli takım kadrolarına çağrılan Ümit Kurt ile Aatif Chahechouhe katılmadı.
"İYİ GİDİŞATI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayanKadir Bekmezci, 4-1'lik Bursaspor galibiyetinden sonra takımın moral bulduğunu belirtti, şöyle dedi:
"Önümüzde zor bir deplasman var, Eskişehir maçı. Bu milli takım arasında iyi çalışıp oradan güzel bir skorla ayrılmak ve bu iyi gidişatı devam ettirmek istiyoruz. Dişe diş bir maç olacağını düşünüyorum ama kazanabileceğimiz bir karşılaşma. İnşallah istediğimiz puanı alırız oradan."
KadirBekmezci, Eskişehirspor'un ardından oynayacakları Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarıyla ilgili yöneltilen soruya ise şu cevabı verdi:
"Önümüzde 3 tane çok güzel maç var. Bu maçlardan alacağımız maksimum puanlar bizi ligde güzel bir konuma getirecektir. Bütün hedefimiz bu. Zor günler geçirdik Sivasspor olarak. Ama işin içinden çıkmayı başardık diye düşünüyorum. Bu güzel sürece devam etmek istiyoruz."
Medicana Sivasspor, 4 Nisan'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Kaynak: Diyarbakır Söz