Mehmet Özdilek: "Karamsar tablonun değişmesi için ayrıldım"

Salı akşamı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörlüğünden ayrılan Mehmet Özdilek, yaptığı açıklamada, "Karamsar tablonun değişmesi,oyuncuların da kendine gelmesi için istifa ettim" dedi.

Mehmet Özdilek:
Mehmet Özdilek, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yönetim kuruluyla görüşerek görevinden ayrılma kararı aldığını belirtirken şunları söyledi:
"2,5 aydır Kayseri'deyim. Bulunduğum sürede burayı sahiplenmiş biri olarak Kayseri’de bize gösterilen sevgiye, saygıya çok teşekkür ediyorum. Futbolda nasıl beraberlikler varsa, ayrılıklar da var. Herkes iyi niyet çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ama bazen iyi niyet yeterli olmuyor."
Mavi siyahlı takımın puan cetvelindeki konumu itibarıyla sıkıntılı bir yerde olduğunu hatırlatan Mehme t Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Futbolcuların kendilerine gelmesi açısından bir karar vermem gerekiyordu. Futbolculara yeni bir hikaye yazabileceklerini anlattım. Hala birçok insanın karamsar olarak gördüğü bu tablonun değişeceğine inanıyorum. Yönetim kurulu toplantısında kulüp başkanına birçok şeyin değişeceğine inandığım için bu kararı aldığımı anlattım. Futbolcuların 9 haftalık süreçte çok şey değiştireceklerine inanıyorum."



Kaynak: Diyarbakır Söz