Mersin İdman Yurdu Galatasaray maçı bu akşam!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de Beiktaş’ın puan kaybı yaşamasıyla birlikte tekrar liderlik koltuğuna oturan Galatasaray Mersin İdman Yurdu’na konuk oluyor. Mersin İdman Yurdu Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda diye merak edenlere hemen söyleyelim. Mersin İdman Yurdu Galatasaray maçı Bu akşam saat 19:45’te. Maçın hakemi ise Ali Palabıyık. Maç LİG TV’den naklen yayınlanıyor.

Mersin İdman Yurdu Galatasaray maçı bu akşam!

Mersin İdman Yurdu Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda diye merak ediyorsanız cevabı burada. Bu akşam Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak lider Galatasaray liderliğini sürdürmek istiyor. Bu maçın hakemi Ali Palabıyık ve maç naklen Lig TV’den ekranlara gelecek.

Hatırlayacağınız üzere 4 Nisan'da Trabzon'da Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı nedeniyle bir hafta ara verilen Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçları bugünden itibaren bu hafta içi oynanacak.

Galatasaray saat 19.45'te Mersin İdman Yurdu ile Mersin’de karşılaşacak. Sarı kırmızılı takımda Hamit ve Chedjou bugün formalarını giyemeyecek.

Hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma, Lig TV'den naklen yayınlanacak.

AYRICA 4 BÜYÜK MAÇ DAHA VAR                                                                    

Süper Lig’de bugün Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçı haricinde 4 karşılaşmanın daha oynanacağını söyleyelim.

Günün programı ise aynen şöyle:

16.45 Başakşehir-M.Sivasspor,

T.Konyaspor-Gençlerbirliği,

19.45 Kasımpaşa-Balıkesirspor,

Kardemir Karabükspor-Eskişehirspor

Kaynak: Diyarbakır Söz