Mersin İdmanyurdu 4 gözle Galatasaray’ı bekliyor

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftası maçları bu hafta içi oynanacak. Lider Galatasaray Beşiktaş’ın da puan kaybetmesi nedeniyle daha bir avantajlı duruma geçti. Yarın oynanacak Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçına Mersin hazır.

Mersin İdmanyurdu 4 gözle Galatasaray’ı bekliyor

Mersin İdmanyurdu, Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu.

AA’nın haberine göre; Teknik Direktör eski Beşiktaşlı Rıza Çalımbay yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenmana sakatlığı bulunan Sadiku dışında tüm oyuncular katıldı.

Antrenman öncesi futbolculara konuşma yapan Rıza Çalımbay, daha sonra kaptan Servet Çetin, Mitrovic, Serkan Balcı, Vederson, Murat Ceylan ve Khalili'yle bir süre görüştü. Çalımbay'ın oyunculara, savunma konusunda özel uyarılarda bulunduğu görüldü.

Koşu ve kondisyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda kırmızı-lacivertli oyuncular dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Ayrıca, Mersin İdmanyurdu Kulübü saat 19.45'te Mersin Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Biletler, kale arkası 70 lira, maraton 120 lira, kapalı 170 lira, VIP tribünün 230 lira, misafir takım seyirci tribünü 95 liradan satışa sunuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz