Görüş Bildir

Milli takıma Rio’da hırsızlık şoku!

Rio 2016 Olimpiyat Oynları'nda bir skandal daha yaşandı. Türkiye Milli Takım yüzücülerinin bulunduğu oda soyuldu. Sporcuların odada olmaması büyük bir krizi önledi.

Milli takıma Rio’da hırsızlık şoku!

Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda güvenlik zafiyetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez Türkiye Milli Takım yüzücülerinin başına gelen olay, herkesi şoke etti.

Yüksek güvenlik önlemleri alındığı söyleyen Olimpiyat Köyü’nde gerçekleşen olayda, yüzücülerimiz bulunduğu oda hırsızlar tarafından soyuldu. Haberrtürk’te yer alan habere göre Türk Milli Takım kafilesinin konakladığı bloğa önceki gün gelen kimliği belirsiz kişiler, kadın yüzücülerimizin odasının kapısını kırarak içeri girdi. O sırada yüzücülerimiz Zeynep Güneş, Nida Üstündağ ve Ekaterina Avramova’nın odalarında bulunmaması muhtemel bir saldırının yaşanmasının önüne geçti.

Odalarına dönüşte büyük bir şok yaşayan milli takım yüzücüleri, olayı hemen yetkili makamlara bildirdi. Kafile yetkilileri de köydeki güvenlik birimlerine haber verdi. Konuyla ilgili tutanak tutularak soruşturma başlatıldı. Oda giriş kapısı onarıldı. Odada değerli eşya bulunmaması nedeniyle herhangi bir ciddi hırsızlığın da meydana gelmediği öğrenildi.

Ancak şok yaşayan milli takım yüzücülerimiz geceyi oldukça huzursuz geçirdi ve dün de Türkiye’ye geri döndü. Yaşanan saldırı, 15 bine yakın sporcu, antrenör ve idarecinin konakladığı ve 24 saat üst düzeyde korunan Olimpiyat Köyü’ndeki güvenlik önlemlerinin sorgulanmasına neden oldu.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi