Görüş Bildir

Mutsuz ve mutlu!

Diyarbakırspor, bir zamanlar hayal bile edemediği 3.Lig’de tutunmanın hesaplarını yaparken önemli sorunlarla boğuşuyor.

Mutsuz ve mutlu!
Tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşayan Büyükşehir ise 2.Lig yolunda kazaya uğramamak için transfer yapıyor. Sarı-Kırmızılılar,Altay’dan Nezir’i renklerine bağladı.

TRANSFER İÇİN UMUT YOK Diyarbakırspor’da,FİFA’nın ;yabancı futbolcu Amr Azmi’nin parası ödenmediği için 2011’de verdiği 2 dönem transfer yasağı yarın sona eriyor. Ancak bu durum transfer yapılabileceği anlamına gelmiyor. Transfer yapılabilmesi için TFF neznindeki eski futbolcu ve teknik adam borçlarının çözülmesi gerekiyor. Faizleriyle beraber de 11 milyona yaklaşan borcun uzlaşma yoluyla çözülmesi mümkün ve bunun için en az 2 milyon kaynağa ihtiyaç var. Yönetimi olmayan ve mahkeme tarafından atanan kayyumun idare ettiği Diyarbakırspor için transfer bu yüzden ihtimal dahilinde görünmüyor.

GECE İÇİN DESTEK YOK Kulübün sorunları bununla sınırlı değil. Geçen yıldan bu yana önemli oyuncularını kaybederek zayıflayan Diyarbakırspor’un elindeki iyi oyuncuları tutabilmesi için de paraya ihtiyaç var ama para yok. Kayyum yönetiminin 26 Ocak’ta yapmaya çalıştığı gece için şu ana kadar kent yöneticileri ve siyasilerden beklenen destek alınamadı.

İkili ilişkilerle hal edilen kamp sorunu hal edilirken,malzeme sorunu da bu yolla çözüldü. Bu akşam kamp için Antalya’nın Kemer ilçesine gidecek olan Yeşil-Kırmızılı takım öyle görünüyor ki ikinci yarıya da önemli sorunlarla bilenecek.

BÜYÜKŞEHİR’DE İLK TRANSFER  Büyükşehir Belediyespor ise yeni yıla huzurlu ve mutlu girdi. Ligin ilk yarısını önemli bir puan farkıyla lider tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım,10 gün sürecek kamp için Antalya’nın Kemer ilçesinde çalışmalara başladı. Kadroda fazla şans bulamayan 6 futbolcu ile yollarını ayıran Büyükşehir, transferde ilk adımı attı. Altay’ın forveti Nezir Özer’le anlaşmaya varıldı.

1991 Ergani doğumlu olan ve Büyükşehir’in alt yapısından yetişen Nezir Özer sırası ile 2008-2009 ,2009-2010 sezonunda Pazarspor’da forma giydi. Ardından 2010-2011 sezonunda Mersin İdman Yurdun’a transfer olup Bank Asya 1.Lig’de forma giyen yetenekli forvet , aynı sezon içinde Tokatspor’a transfer oldu.Son olarak Altay forması ile geçirdiği iki sezonun ardından yuvaya geri döndü.Başarılı forvet kariyeri boyunca 85 maçta toplam 21 gol kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi