Naki'yle 2 Yıllık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği’nin eski oyuncusu Deniz Naki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Naki'yle 2 Yıllık

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, dış transferlere devam ediyor. Almanya’da futbola başlayan, ardından Gençlerbirliği’ne transfer olan, Kobani olaylarında takım içinde yaşanan tartışmalar nedeniyle yeniden Almanya’ya dönen Deniz Naki, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Belediyedeki imza törenine, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Nurullah Edemen, yönetim kurulu üyesi Ekrem Yeşil, Adnan Zengin, Önder Tekin ve futbol şube sorumlusu Servet Erol, teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak katıldı. Edemen, Deniz Naki'ye, takımlarını tercih ettiği için teşekkür etti. Edemen, Naki'nin takıma aynı zamanda ağabeylik yapacağını ve gençlerin yetişmesi için yardımcı olacağını kaydetti.

Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Yeşil ise sporun aynı zamanda temiz, ilkesel ve gerçekten amacına uygun bir şekilde yürütülmesi sorumlulukları olduklarını söyledi.

Yaşadığı olaylardan sonra Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini kaydeden Deniz Naki de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un araya girmesiyle bu fikrinin değiştiğini, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz