Nani konuştu: Birkaç güne netleşir!

Portekiz’de bir futbol turnuvasına katılan ve Fenerbahçe’ye transferine kesin gözüyle bakılan Nani, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğinin birkaç gün içinde netleşeceğini belirtirken, “Geleceğim henüz belli değil. Kendimi gayet rahat hissediyorum. Önümüzdeki birkaç gün içinde konumum netleşebilir. Ancak şu an sadece tatil yapmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Nani konuştu: Birkaç güne netleşir!

Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Portekizli yıldı Nani ülkesinde Sporting Lizbon dışında başka bir kulüpte oynamak istemediğini anlatarak, "Ya Sporting'de oynarım ya da dışarıda başka bir takıma transfer olurum" şeklinde konuştu.

BİRKAÇ GÜNE NETLEŞECEK

DHA’nın haberine göre; Bonservisi Manchester United'ın elinde olan Portekiz Milli takım oyuncusu Nani, gelecek sezon hangi takımda oynayacağı sorusunun birkaç gün içinde netlik kazanacağını ifade etti. Portekiz'in Seixal kentinde düzenlenen "III Torneo de Futbol 7 Nani 360," futbol turnuvasına katılan Nani, transferi ve geleceği ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

“SADECE TATİL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

Portekizli milli yıldız, "Geleceğim henüz belli değil. Kendimi rahat hissediyorum. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde konumum netleşecektir. Fakat şu anda sadece tatil yapmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sporting taraftarlarının, Benfica'ya transfer olmaması için baskı yaptığını vurgulayan başarılı orta saha oyuncusu, "Bu da futboldaki rekabetin güzelliği. Taraftarlarımız endişe etmesin burada Sporting dışında başka bir kulübün formasını giymem" diyerek Sporting Lizbon taraftarının gönlüne su serpti.

Kaynak: Spor Merkezi