Görüş Bildir

Nehir'den tenis şenliği

Diyarbakır'da Nehir Eğitim Kurumları, bünyesindeki okulların öğretmenlerine ve Bahaddin Bey ilk ve ortaokulu öğretmen velilerine yönelik masa tenisi şenliği düzenledi.

Nehir'den tenis şenliği
KIYASIYA MÜCADELE Nehir Eğitim Kurumları'nın düzenlediği şenliğe Özel Dicle Fen ve Anadolu Lisesi ve Özel Bahaddin Bey ilk-orta okullarının öğretmen ve velileri katıldı. Nehir Eğitim Kurumları Kampüsü'ndeki Zeynel Abidin Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yapılan organizasyonda öğretmenler dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Bayanlar ve erkekler kategorisinde ayrı ayrı düzenlenen yarışmalarda birbirinden zorlu, çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar yaşandı. Yapılan müsabakalar sonrasında bayanlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren öğretmenler ayrı ayrı ödüllendirildi.

Nehir Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Demir, Diyarbakır'daki çocukların eğitim ve öğretim faaliyetlerinde gayretli, fedakar ve özverili çalışmalarda bulunan öğretmenleri kutladı. Yılmaz, öğretmenlerin motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi