Neymar’ın sürpriz sakatlığı

Barcelona’nın dünyaca ünlü Brezilya’lı süper starı Neymar’a “kabakulak” teşhisi konuldu. Brezilya’lı futbolcu UEFA Süper Kupası ve İspanya Süper Kupası maçlarında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Neymar’ın sürpriz sakatlığı

Barcelona kulübünden yapılan açıklamaya göre, Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar'ın kabakulak hastalığına yakalanması sebebiyle sahalardan 2 hafta uzak kalacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, 23 yaşındaki forvet oyuncusunun, daha önce aşı olmasına rağmen kabakulak hastalığına yakalandığı ve 2 hafta boyunca futbol oynayamayacağı belirtildi.

Barcelona hücum hattının önemli parçalarından Neymar, 11 Ağustos'ta Sevilla ile oynayacakları UEFA Süper Kupası ve 14 ile 17 Ağustos'ta Athletic Bilbao ile karşılaşacakları İspanya Süper Kupası maçlarında takımını yalnız bırakacak.

Öte yandan Barcelona'nın bu yaz kadrosuna kattığı ve transfer yasağı nedeniyle 2016'nın ocak ayına kadar oynatamayacağı milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal'in de UEFA Süper Kupası için finalin yapılacağı Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e götürüleceği bildirildi.

Kaynak: Spor Merkezi