Obradovic; Fenerbahçe yenilgisini kınadı

THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda Cedevita'ya 30 sayı farkla 89-59 yenilen Fenerbahçe'de koç Obradovic maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Obradovic; Fenerbahçe yenilgisini kınadı

Cedevita maçının devre arasında oyuncularını motive olmamakla, maça gelmemekle yargılayan Fenerbahçe koçu Obradovic karşılaşmadan sonra benzer bir konuşma yaparak şunları söyledi:

"Grubu birinci sırada bitirmenin rahatlığından kurtulamadık ve karşımızda motivasyonu çok yüksek bir takım vardı. Herşey motivasyonla ilgiliydi ve biz utanç verici şekilde oynadık. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Cedevita'yı gösterdikleri profesyonellikten ve büyük oyunlarından dolayı kutluyorum.

Devre arasında oyuncularıma ‘Biz koçlar olarak sizi bu maça her zaman olduğu gibi, yeterince ciddi hazırladık mı?’ diye sordum ve hepsi ‘evet’ yanıtını verdi. Bazen taktiksel şeyleri değiştirme şansınız olmaz; her şey zihninizde ve oynamayı isteme şeklinizde olur. Bu akşam oynanan oyundan dolayı gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum.

Herkesin fark edebileceği üzere ikinci yarıda belli bir yerden sonra oyuncularımla konuşmaya çalışmayı bıraktım çünkü daha fazla ne söylemem gerektiğini bilmiyordum. Grup lideri takımla grup sonuncusu takım arasında bir maç oynandı ve bu akşamki oyunumuzu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum.

Her şey oyuncularımın akıllarında, maç hakkında düşünme, bu organizasyona, rakiplerine saygı gösterme ve her şeyden önce, kendilerine ve kulüplerine saygı gösterme şekillerinde gizliydi.”

kaynak:hurriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz