Önce Diyarbakır, sonra Antalya

Diyarbakırspor, 19-20 Ocak’ta başlayacak ikinci yarıya iki etaplı programla hazırlanacak. Diyarbakır’da bir süre çalıştıktan sonra Antalya’da kampa girecek.

Önce Diyarbakır, sonra Antalya
KAMP 4 OCAK’TA KEMER’DE Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk yarısını 6 puanla küme düşmenin en büyük ikinci adayı olarak tamamlayan Diyarbakırspor, devre arası dönemine büyük önem veriyor. Teknik heyetin belirlediği programa göre takım önce Diyarbakır’da çalışacak,daha sonra 10 günlük kamp için Antalya’ya gidecek.

Teknik Direktör Rafet İyem, 1 Ocak’ta Diyarbakır’da toplanacaklarını belirterek,burada 4 günlük ön hazırlık yapacaklarını kaydetti. İyem,”Burada bir ön hazırlık yapacağız. Daha sonra 4 Ocak’ta Antalya’ya gidip,5 Ocak’ta Kemer’de 10 günlük kampa başlayacağız. Hem fizik ve kondisyona dayalı çalışacağız,hem teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarla lige hazırlanacağız.” dedi.

GECE 26 OCAK’TA İSTANBUL’DA Bu arada destek gecesi için hazırlıklara devam eden kayyum, gecenin tarihini 26 Ocak olarak açıkladı. İstanbul’da yapılacak geceye davet edilecek isimlerle ilgili liste çalışması ise sürüyor.

Gece ile ilgili hazırlıklar tamamlandıktan sonra kayyum yönetiminin kongre kararı alacağı belirtildi. Yeni bir yönetimin oluşturulması ve bir firmanın kulübe sponsor olması gibi bazı gelişmeler olduğu iddia edilirken,futbolculara kamp öncesinde küçük çaplı ödemeler yapılmasının da amaçlandığı kaydedildi. Takımdan ayrılan futbolculardan alınan paradan Sancaktepe maçından sonra kulüp çalışanlarına harçlık olarak bazı ödemeler yapılırken,federasyon ve diğer kaynaklardan gelecek paranın da futbolculara dağıtılacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz