Orduspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig’e 26 yıl aradan sonra çıkan ve ilk yılında 42 puan toplayarak ligde kalma başarısı gösteren Orduspor’da, Spor Toto Kupası hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı.

Orduspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

Antrenmana teknik direktör Cuper’den özel izin alan Gosso, Fornezzi, Fevzi, Yalçın, Sedat, Garcia, Dalmat ve Selçuk katılmadı. Düz koşunun ardından kısa paslaşmalar şeklinde devam eden antrenmanda futbolcuların rahat ve neşeli oldukları gözlendi.

Spor Toto Kupası’nda deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı öncesi takımın durumunu ve turnuvayı değerlendiren Cuper; ligin bitmiş olmasından dolayı turnuvada futbolcularına gerekli heyecanı ve motivasyonu sağlamak için uğraşacaklarını söyledi. Cuper, sezon boyunca daha az forma şansı bulan oyuncularına şans vereceğini de sözlerine ekledi.

Transfer çalışmalarını da değerlendiren Cuper, şunları söyledi: “Ligde iyi bir performans gösterirseniz elbette büyük takımlar da sizinle ve oyuncularınızla ilgilenir. Kulübün de menfaatleri doğrultusunda ise yönetim bununla ilgili gerekli kararı alır. Oyuncuları da böyle bir durumda çok fazla tutamazsınız sonuçta büyük takımda oynamayı her futbolcu ister. Ama önemli olan giden oyuncunun yerini doldurabilmek, yerine daha iyisini getirebilmektir.”

Hector Cuper ayrıca, Türkiye’de liglerin bittiğini ama diğer ülkelerde liglerin devam ettiğini ve bu nedenle de transfer konusunda bir şeyler söylemenin etik olmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz