Görüş Bildir

Oumar Niasse Galatasaray’a

Galatasaray yönetimi, taraftar tepkisi yüzünden takımdan gönderme kararı aldığı Sercan Yıldırım'ın yerine Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse'yi transfer etme kararı aldı.

Oumar Niasse Galatasaray’a

Sarı kırmızılı yönetim, İnter ile yapılan hazırlık karşılaşmasında taraftarların büyük tepsini çeken Sercan Yıldırım’ı gönderme kararı alırken bu oyuncunun yerine Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse’yi transfer etmeyi planlıyor.

Sarı kırmızılı yöneticiler teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Akhisarspor’dan öğrencisi olan Oumar Niasse’yi transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Senegalli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, Lokomotiv Moskova Kulübü'ne resmi teklif yaptı. Niasse ile daha önce yıllık 1.1 milyon Euro garanti ücret karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı da ikna ettiği taktirde Galatasaray bu transferi gerçekleşecek.

4.8 MİLYONA TRANSFER OLMUŞTU

2014 yılında Akhisarspor’dan 4.8 milyon Euro gibi son derece yüksek bir rakam ödeyerek transfer ettikleri Niasse'nin performansından memnun olmayan Spartak Moskova yöneticilerinin, Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Senegalli forvet, inişli çıkışlı grafik sergilediği Rus ekibinde 19 maçta forma giydi ve 6 gol 4 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi