Özdilek ''Beşiktaş maçında sabırlı ve inançlı oynamalıyız''

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı için "Beşiktaş maçında inançla, sabırla, telaşsız ve sakince puan veya puanlar alabiliriz. Rakibimizin de, bizim de farklı hedeflerimiz var" dedi

Özdilek ''Beşiktaş maçında sabırlı ve inançlı oynamalıyız''
Mehmet Özdilek, Hürriyet Yeniköy tesislerinde düzenlediği basın toplantısına, Fenerbahçe kulübü eski yöneticilerinden merhum Şadan Kalkavan'ın iyi bir insan ve iyi bir spor adamı olduğunu, kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başladı. Beşiktaş'a Avrupa Kupasında oynayacağı maçta başarılı olmasını dileğini belirten Özdilek" Yıllarca formasını giydiğim Beşiktaş'a Avrupa kupası maçlarında başarılar dilerim. Ancak, hafta sonunda oynayacağımız Lig maçında ben Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörüyüm ve bir profesyonelim. Elbette, mavi siyahlı takımımın başarısını istiyorum" dedi.
Mehmet Özdilek, Kayseri Erciyespor olarak sahada daha farklı mücadele etmeliyiz. Oyuncularımızla bire bir konuşarak, sorunlarımızı masaya yatırıyoruz. Bu süreçten sonra her maç bizim için çok önemli. Rakiplerimizden çok biz neler yapabiliriz şu anda ona bakıyoruz. Takım olarak bizim şu anda puan ve puanlara ihtiyacımız var. Gençlerbirliği yenilgisi sonrası elbette güven açısından bir sarsılma oldu ama, bunu telafi edecek, uluslararası tecrübeye sahip bir oyuncu grubumuz var. Kaybetmekten asla korkmuyor ve çekinmiyoruz. Ancak, böyle kaybetmeler bize yakışmıyor. Herkes sorumluluğunu yerine getirmelidir."
Karamsar olmadıklarını, Beşiktaş ile Ankara’da oynayacakları maçtan da puan veya puanlar alıp, üstlere tırmanmayı arzuladıklarını belirten mavi siyahlı takımın teknik teknik direktörü Özdilek"Bu oyuncu grubuyla, yapısıyla şu anda bulunduğumuz yerden daha üstlerde olmalıydık. Beşiktaş maçı, geri gelme ve özgüven açısından bizim için çok önemli. Geçmişe bakarak, yeniden başlayamayız. Ama, yeni bir başlangıcı bugün yapabiliriz. Sorun ve mazeret gündeme getirmiyoruz. Aşırı baskı, bazan negatif etkiler oluşturabiliyor. Beşiktaş maçında inançla, sabırla, telaşsız ve sakince puan veya puanlar alabiliriz. Rakibimizin de, bizim de farklı hedeflerimiz var" diye sözlerini tamamladı.
diğer taraftan, Beşiktaş maçı öncesi Kayseri Erciyesspor'da Yasin’in cezası bitti. Ankara’da oynanacak maçta John Boye kırmızı kart cezası yüzünden forma giyemeyecek. Hafta başındaki antrenmanda sakatlanan Barış Memiş ise sahalardan 3 hafta ayrı kalacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz