Özlenen tablo!

Kader niteliğindeki Çorumspor maçının kazanılması kadar yıllar sonra sergilenen kenetlenme de yüzleri güldürdü.

Özlenen tablo!
Kader niteliğindeki Çorumspor maçının kazanılması kadar yıllar sonra sergilenen kenetlenme de yüzleri güldürdü. Maçtan sonra tribünler ve soyunma odası bayram yerine dönerken, ligde kalma sesleri yükseldi.

               

FUTBOLCU-TARAFTAR TEK YÜREK Ligde kalma yarışındaki en önemli rakiplerinden Çorumspor’u 2-0 yenerek haftalar sonra düşme hattının üstüne çıkan Diyarbakırspor, aynı zamanda taraftarını kazanmanın sevincini de yaşıyor. İlk kez bu kadar kalabalık ve coşkulu taraftar topluluğu önünde oynayan Yeşil-Kırmızılı taraftarlar, aldıkları galibiyeti önce taraftarlarla paylaştı. Maraton tribününe koşan futbolcular uzun süre karşılıklı ‘Yeşil,Kırmızı’ tezahüratları yaptı.

Atatürk Stadı’nda yıllardır özlenen görüntüler oluşurken,Yeşil-Kırmızılı futbolcular taraftarlardan kalan maçlarda da aynı desteği isteyerek takımı el birliğiyle ligde bırakacaklarını ifade ettiler.

NUMANOĞLU :’TARAFTARI KAZANDIK’ Teknik Direktör Levent Numanoğlu, hem futbolcularını hem de taraftarları kutladı. Önemli bir sınavı geçtiklerini belirten Numanoğlu,”Diyarbakırspor’un büyüklüğü tartışılmaz. Ancak bu değerli camia son yıllarda hak etmediği bir noktaya geldi. En önemli eksiklik taraftarın küsmesiydi. Bu maçta onları kazandık. Ateşleyici bir destek verdiler. 90 dakika boyunca üstün oynadık. Rakibe kendi hatamızdan kaynaklanan bir pozisyon dışında şans vermedik. Hakkımız olan 3 puanı aldık. Önemli bir engeli aştık. Ama daha yolumuz uzun. İçeride ve dışarıda puanlar almalıyız.Bu galibiyetle kendimize olan güvenimizi de kazandık. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İskenderun’a da kazanmak için gideceğiz. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz