Özman da bağışladı

Diyarbakırspor’daki alacaklarını bağışlayanlar kervanına Yeşil-Kırmızılı kulübün eski alt yapı sorumlularından Mustafa Özman da katıldı.

Özman da bağışladı
Diyarbakırspor’daki alacaklarını bağışlayanlar kervanına Yeşil-Kırmızılı kulübün eski alt yapı sorumlularından Mustafa Özman da katıldı. Takımın Süper Lig’de mücadele ettiği 2009-2010 sezonunda görev yapan Özman, Yeşil-Kırmızılı kulübün yaşaması için tüm alacaklarından feragat ettiğini açıkladı. Mevcut Başkan Nurullah Edemen dahil herkesin bunu yapması gerektiğini anlatan Özman,”Görev yaptığım sezonda hiçbir ücret almadığım gibi aile olarak önemli miktarda para verdik.Verdiğimiz paraların hepsi kayıt altındadır. Başkaları gibi faizle veya banka kredisi ile verilen paralar değil. Kendi cebimizden elden verdiğimiz paralardır.Bundan dolayı hem iş hem de ticari hayatımızda sıkıntı da yaşadık.

‘HERKES BAĞIŞLARSA BORÇ BİTER’ Ama olsun,Diyarbakırspor’a helali hoş olsun. Yeter ki Diyarbakırspor bu çıkmazdan kurtulsun. Paranın yanı sıra alt yapıya kazandırdığımız futbolcular da bugün Diyarbakırspor’da oynuyor.Kadronun yüzde 80’i bizim yetiştirdiğimiz futbolculardır.İnşallah Diyarbakırspor’u ligde tutacaklardır. Biz alacaklarımızı bağışladık. Bizden önce bağışlayanlar da oldu.Herkes bağışlarsa borç kalmaz. Şu anki başkanın ve yeni-eski tüm yöneticilerin bunu yapması lazım. Herkesin bu memlekete vefa borcumuz var. İnsanlar alacaklarının faizlerini dahi bağışlarsa Diyarbakırspor kurtulacaktır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz