Play-Off için kader maçı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play off’a çıkma hedefi belirleyen Amed Sportif Faaliyetler, Ankaragücü maçı için Ankara’ya gitti.

Play-Off için kader  maçı

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, kendilerini Ankara’da zorlu bir maçın beklediğini söyledi. Yeşil, “Moralsiz olan futbolcuları toparlayarak, Ankaragücü maçına motive etmeyi başardık. Artık tek düşüncemiz Ankaragücü maçı. Bu maçtan istediğimiz sonucu elde edip, ligin son maçına moralli bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

PLAY OFF'UN KADERİ

Son haftalarda önemli puanlar alarak, iddialı olduklarını gösterdiklerini ifade edene Yeşil, ancak PFDK’nın verdiği kararın kendilerini çok üzdüğünü kaydetti. Yeşil, Keçiörengücü maçında aldıkları 3 puan silinme cezası için tahkime başvurduklarını ve bu işin peşini bırakmayacaklarını vurguladı. Yeşil, “Ligde önemli sonuçlara imza attık. Son 6 lig maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladık. Bu sonuçlarla play off yarışında iddialı duruma geldik. Ama Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararı nedeniyle 3 puan silinme cezası aldık. Ama bu ceza ile ilgili yasal girişimlerimiz oldu. Bu konuda her şey bitmiş değil. Gerekli başvuruları yaptık. Beklediğimiz sonucunu çıkacağını düşünüyoruz. Ayrıca play off yarışı içinde olan her takımın yakından takip edeceği Ankaragücü maçını kazanmak istiyoruz. Bu nedenle Ankara’da galibiyetle ayrılmaya çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz