Play-Off Yerleri İle İlgili Haberler Asılsızdır

Sosyal medya ve bazı internet sitelerinde dile getirilen 3. Lig Play-Off maçlarının yapılacağı yerlere ilişkin bilgilerin gerçek dışı olduğu öğrenildi.

Play-Off Yerleri İle İlgili Haberler Asılsızdır

TFF kaynakları, maçların yeri ve tarihi konusunda kesinleşen bir durumun söz konusu olmadığını ,yapılan haber ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Yarı final aşaması her takımın sahasında bir maç olmak üzere çift maçlı sisteme göre yapılacak Play-Off’ta final maçları federasyonun önümüzdeki günlerde tayin edeceği tarafsız sahada ve tarihte yapılacak.

20 MAYIS’TAN ÖNCE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri nedeniyle Play-Off’ların 20 Mayıs’tan önce bitirilmesi düşünülüyor. Bu yüzden normal ligin sona ereceği 30 Nisan’dan hemen sonra Play-Off maçlarının başlaması bekleniyor. Diyarbekirspor’un yer aldığı 3.Lig 2.Grup’ta Diyarbekirspor ve Bodrumspor’dan sonra Play-Off’a kalacak son iki takım kalan iki haftada belli olacak.

SIRALAMA VE EŞLEŞME NASIL OLACAK?

 Rakiplerinin 5’er puan önünde yer alan Ofspor ve Adliyespor hedefe çok yakın. Play-Off eşleşmelerini tayin edecek takımların sıralaması da kalan iki haftada belli olacak. 2.ve 5. ile 3.ve 4.olacak takımlar eşleşecek. İlk maçlar 4.ve 5. takımların,rövanşlar 2.ve 3.takımların sahasında yapıldıktan sonra finalistler belli olacak. Her grubun Play-Off’u kendi içinde yapılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz