Görüş Bildir

PLAY-OFF ZAMANI

Diyarbakır ekibinin mücadele edeceği Play-Off maçlarının İzmir’de yapılacağı ifade ediliyor. Resmi açıklama bugün yapılacak.

PLAY-OFF ZAMANI

67 PUANLA 3.SIRADA TAMAMLADI

Spor Toto 3.Lig’de 2011-2012 sezonu normal lig maratonu, şampiyonluk,Play-Off ve küme düşme mücadelesini etkilemeyecek bugünkü 3 maç dışında tamamlandı.

1.Grup’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, genç futbolcular ve ligde fazla forma şansı bulamayan futbolculardan kurulu kadrosuyla çıktığı maçta Menemen Belediyespor’u 3-2 yenerek ligi 67 puanla 3.sırada tamamladı. Goller ;33.dakikada Mandur Ay, 62’de Erhan Eren ve 70.dakikada Yusuf’tan geldi.

PLAY-OFF İZMİR’DE GİBİ

Sarı-Kırmızılı takım, 2.Lig’e çıkmak için Bayrampaşa,Hacettepe ve Gümüşhanespor ile birlikte Play-Off oynayacak. Büyük ihtimalle gelecek hafta İzmir’de yapılacak ve tek maçlı eleminasyon sisteminin uygulanacağı maçlar sonunda bu 4 takımdan 1’i 2.Lig’e çıkacak.

Diğer grupların Play-Off’ları da yine bu gruplarda 2 ile 5.sırayı alan takımlar arasında oynanacak. 3 gruptaki Play-Off maçları sonunda 3 takım 2.Lig’e yükselecek.

Küme düşen Erganispor ve Kayapınar Belediyespor son maçlarını farklı kaybetti. Erganispor sahasında Trabzon Yalıspor’a 3-0 yenilirken, Kayapınar ise 2’si kaleci 12 futbolcu ile gittiği Aydın’dan 6-0’lık hezimetle döndü.

ERGANİ PLAY-OFF ŞAMPİYONU

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Erganispor, geçen yıl 12 yıllık özleme son vererek çıktığı bu lige bugün resmen veda etti ancak fair-play konusunda önemli bir başarıya imza attı. Sarı-Siyahlı kulüp, Futbol Federasyonu’ nun fair-play ve centilmenliği özendirmek için başlattığı ‘Centilmenlig’ uygulamasının 3.Lig etabında şampiyon oldu.

57 takımlı ‘Centilmenlig’ 3.Lig grubunda rakiplerine büyük fark atarak sezonu zirvede tamamlayan Erganispor, aynı zamanda TFF’nin koyduğu ödül olan 250 Bin TL’yi de almaya hak kazandı.

GRUPLARDA SON TABLO NASIL?

1.GRUP :

Şampiyon :İnegölspor

Play-Off’a kalanlar :D.Bakır B.Şehir Belediyespor,Bayrampaşa,Hacettepe,Gümüşhanespor.

BAL’e düşenler :Keçiören Sportif,A.Sebatspor,MKE Kırıkkale,Lüleburgazspor.

2.GRUP :

Şampiyon :Nazilli Belediyespor.

Play-Off’a kalanlar :B.Bingölspor,Keçiörengücü,Trabzon Yalıspor,K.Maraşspor.

BAL’e düşenler :Erganispor,Kepez Belediyespor,Karsspor,Küçükçekmecespor.

3.GRUP :

Şampiyon :Hatayspor.

Play-Off’a kalanlar :Tarsus İd.Yurdu,Siirtspor,Bursa Nilüferspor,Sancaktepe Belediyespor.

BAL’e düşenler :Kayapınar Belediyespor,Afyonkarahisarspor,Araklıspor ,Çarşambaspor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi