Görüş Bildir

Play Off'a Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda önemli başarılara imza atan Amed Sportif Faaliyetler, play-off’a kalmak istiyor.

Play Off'a Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, ligde kalan iki maçını kazanıp play off'a yükselmeyi hedefliyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, yaptığı açıklamada, ligde son iki maçlarının kaldığını ve bu müsabakalardan 6 puan çıkarıp play off hedefini yakalamak istediklerini söyledi.

6 MAÇTA YENİLGİ YOK

Karakaş, az olan umutlarını son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla artırdıklarını ve artık play off'a çok yakın olduklarını belirterek, son 6 maçta yenilgi yaşamadıklarını ve bu müsabakalarda 4 galibiyet ile 2 beraberlik elde ettiklerini kaydetti.

Karakaş, şöyle konuştu:

KUPADAKİ BAŞARI

"İyi bir takıma sahip olduğumuzu her zaman dile getirdik. Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle bir türlü lig müsabakalarına konsantre olamadık. Hem iç hem de dış saha maçlarında hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Ama son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Yaptığımız son 6 lig maçında 14 puan topladık. Az olan play off şansımızı iyice artırdık. Play off yarışında 'artık bizde varız' dedik. Son iki lig maçımız kaldı. Hafta sonunda Ankaragücü ile deplasmanda, gelecek hafta ise Aydınspor ile evimizde karşılaşacağız. Bu iki maçta elde edeceğimiz sonuçlar play off hedefimizi belirleyecek. Bu nedenle son iki maçımızı kayıpsız atlatmak istiyoruz."

SON İKİ MAÇ KOLAy DEĞİL

Son iki maçın kolay olmayacağını ve rakiplerinin de play off hedefi belirlediğini vurgulayan Karakaş, "Ankaragücü ve Aydınspor play off hedefi belirleyen takımlar. Şu an puan olarak bizden iyi durumdalar. Ama ikisi de play off’u garantileyen takımlar olmadıkları için bizimle yapacakları maçlar çok zorlu geçecek. Bu nedenle bizi zor ve bir o kadarda çok önemli iki maç bekliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi