Görüş Bildir

Prestij maçı gollü geçti!

Amed Sportif Faaliyetler - Ankara Demirspor: 3-2

Prestij maçı gollü geçti!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hiçbir iddiası kalmayan ve prestij maçlarına çıkan Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Ankara Demirspor'u 3-2 mağlup etti.

7'nci dakikada Gökhan'ın şık pasında hareketlenen Furkan yerden güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

42'nci dakikada Gökhan sol taraftan köşe atışı kullandı. Ceza alanına ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topla buluşan Ferhat sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

45'inci dakikada Mustafa Tahir'in sağdan ceza alanına ortasıyla buluşan Umut yerinde bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.

52'inci dakikada Gökhan sağdan ceza alanına doğru uzun bir top ortaladı. Penaltı noktası üzerinde topa yükselen Furkan sert bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1.

53'üncü dakikada sol taraftan gelişen bir Ankara Demirspor atağında Burak'ın ceza alanına ortaladığı topu kaleci Erdi yumrukladı, seken topla buluşan Umut'un şutu Yiğitcan'ın eline çarptı. Hakem Alim Kandemir önce penaltı noktasını işaret etti ardından Yiğitcan'ı kırmızı kartla oyundan attı. Penaltı atışını kullanan Mustafa Tahir topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 3-2.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi