Primler Ödendi!

Diyarbekirspor’da Zara Belediyespor maçı öncesinde takımın kalan tüm primleri ödendi.

Primler Ödendi!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da Zara Belediyespor maçı öncesinde takımın kalan tüm primleri ödendi.

Diyarbekirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, İç sahada kazanılan Derincespor ve Yomraspor maçları için söz verilen galibiyet primlerinin öndendiği belirtildi.

Açıklamada, bu ödemelerle birlikte takımın prim alacağının kalmadığı, başarı için maddi ve manevi anlamda gerekli özverinin gösterildiği kaydedildi.

TÜM PRİMLER ÖDENDİ     

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugüne kadar maddi ve manevi anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kendi sahamızda kazandığımız Derincespor ve Yomraspor maçları için taahhüt ettiğimiz primler ödenmiştir. Bizim için esas olan tek şey takımımızın başarılı olması ve bu vesile ile taraftarlarımızın mutlu olmasıdır. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Dileğimiz, sporda başarıya hasret kalan kentimize bu heyecanı yaşatmak için uğraş veren kulübümüze tüm kesimlerin destek olmasıdır. Spor yöneticiliğinde dilencilik kültürünü ortadan kaldırarak yeni bir vizyon geliştiren ve kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan kulübümüzün hayata geçirmeye çalıştığı başta lisanslı ürünlerimizin satılacağı Diyarıum olmak üzere gelir getirici projelere sahip çıkılmasını istiyoruz.”

Kaynak: Spor Merkezi