PUANLAR SİZDEN OLSUN!

Edip Eren’in girişimleriyle Isparta’ya giden Yeşil-Kırmızılı takım, ilk puanlarını bugün almak istiyor.

PUANLAR SİZDEN OLSUN!
KİMSE SAHİP ÇIKMAYINCA Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk 2 haftada puan alamayan Diyarbakırspor’un bugünkü Isparta Emrespor maçına Futbol Federasyonu’nun uçak biletlerini karşılaması sayesinde gidebildiği öğrenildi. Önceki yıllardaki uygulamanın aksine Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig’deki kulüplerin deplasman giderleri önce kulüpler tarafından karşılanıp daha sonra TFF tarafından kendilerine ödenirken, Isparta’ya gitmek için para bulamayan Yeşil-Kırmızılı kulübün imdadına federasyon yetişti. TFF yönetim kurulu üyesi Edip Eren’in desteğiyle uçak biletleri ve deplasman giderleri  temin edilen Diyarbakırspor, dün akşam önce uçakla Antalya’ya, oradan da otobüsle Isparta’ya yetişti.

DİYAR İLK PUANIN PEŞİNDE Sakatlığı bulunan Ali Yıldırım dışında eksik futbolcusu olmayan Diyarbakırspor, ligin yeni ekibi Emrespor’dan puan alarak moral kazanmak istiyor. Diyarbakırspor ilk puanlarını ararken, ilk 2 haftayı 1 beraberlik ve 1yenilgi ile  kapatan ev sahibi ekip de ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

Bu arada Diyarbakırspor, 45 yıllık tarihinde ilk kez Isparta’da resmi maç yapacak. Yeşil-Kırmızılı takım, daha önce Isparta takımlarıyla hiç karşılaşmadı.

MAÇA BAKIŞ….

Stad :Isparta Atatürk

Saat :15.00

Hakemler :Bahattin Şimşek (Orta-Aydın), Belgin Kumrul (1.Yardımcı-İzmir), Fırat Zengin (2.Yardımcı-İzmir), Eren Özyemişçioğlu (4.Hakem-Aydın)

Isparta Emrespor :

34-Onur

2-Sefa

5-Şevki

7-Hüseyin (20-Alkan)

8-Gökhan

16-Arif

23-Alihan

28-Şükrü

32-Emrah

35-Emir

72-Osman

T.S :Hakan Şimşek

Diyarbakırspor :

35-İbrahim Tekçi

2-Abuzeyt

5-Bilal

6-Metin

10-Hasan

17-Suat

22-Bayram (76-Hakan)

24-Hikmet

39-Necat

46-Süleyman

77-Mustafa Kuru (38-İrfan)

T.S :Enver Aylak

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler