Görüş Bildir

Quaresma'da büyük değişim

Ricardo Quaresma'nın Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için fazla kilolarını verdiği ve kendisini kanıtlamaya kararlı olduğu belirtildi.

Quaresma'da büyük değişim

Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'na gitmek isteyen yıldız futbolcu ekstra çalışmalarla normal kilosuna döndü. Ayrıca Q7'nin idmanlardaki hırsı ve azmi de F.Bahçe maçı öncesi teknik heyeti sevindiriyor.

Vatan'ın haberine göre, Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin uzağında kalan Quaresma'yı ligin bitmesine kısa bir süre kala hırs bastı. Ancak Q7'nin idmanlardaki insan üstü performansının sebebi Beşiktaş'ın Süper Final'de kalan maçlarında kendini göstererek Avrupa Şampiyonası'na katılan Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini garantiye almak.

Sezon içinde yaşadığı uzun sakatlık dönemindeki tedavisini ülkesinde geçiren Q7, İstanbul'a geri döndüğünde yaklaşık 7 kiloluk fazlasıyla herkesin dikkatini çekmiş ve bu nedenle tepkilerin hedefi olmuştu.

Beşiktaş'ın sıkınlı günler geçirdiği dönemde uzun süre kilolarını veremeyen ve bu durum performansına da yansıyan yıldız futbolcu takımın başına Tayfur Havutçu'nun gelmesiyle milli takımı da düşünerek vites yükseltti. Yardımcı antrenör Roland Koch yaptığı yüklemeler ve günde çift idman programı, Quaresma'nın normal kilolarına dönmesini sağladı.

Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'na seçilmesi durumunda bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyen Q7, idmanlarda adeta kendini milli takıma hazırlıyor. Portekizli futbolcunun bu hırsı ve azminin meyvelerini Beşiktaş'ın da hafta sonu oynanacak F.Bahçe maçında toplaması bekleniyor. Hafta içi yapılan tüm idmanlarda oldukça neşeli olan, sanki kafasındaki tüm soru işaretlerini arkasında bırakan Quaresma'nın da pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisini iple çektiği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi