Rayo Vallecano - Atlético Madrid maçı sonucu?

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Rayo Vallecano ile Atlético Madrid karşılaşıyor.

Rayo Vallecano - Atlético Madrid maçı sonucu?

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Rayo Vallecano ile  Atlético Madrid karşılaşıyor.Maç saat 23:05'te başlayacak.Mücadele Lig Tv ve İdman Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Rayo Vallecano ile Atletico Madrid arasında yapılan tüm maçlarda Rayo Vallecano 7 galibiyet alırken, Atletico Madrid 17 galibiyet almış ve 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmış.

Rayo Vallecano son 10 resmi maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.Rayo Vallecano son maçında Real Sociedad ile karşılaştı ve karşılaşma 2 - 2 bitti.Rayo Vallecano son 10 resmi maçında toplamda 12 gol atarken, kalesinde ise 26 gol gördü.Atletico Madrid son 10 resmi maçta 9 galibiyet, 0 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.Atletico Madrid son 10 resmi maçında toplamda 15 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü.Atletico Madrid son maçında Levante ile karşılaştı ve karşılaşma 1 - 0 bitti.İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Rayo Vallecano 0, Atletico Madrid ise 0 kez kazandı. 0 maç ise beraberlikle sonuçlandı.İki takım arasında oynanan son maç R.Vallecano 0-2 Atletico Madrid şeklinde sonuçlandı.

Maçı İzleyebileceğiniz Kanallar

Arena Sport 3 HD (hır), beIN Sports FRANCE 2 / HD, beIN Sports MENA 13 HD, beIN Sports MENA 3 HD, bTV Action / HD, Canal Partidazo / HD, Canal Sport (polonya) / HD, Digi Sport 1 (rom) / HD, EuroSport 2 Sweden / HD, Irib Varzesh, Sport 1 (israil) / HD, Sport TV3 (portekiz), TV3 Sport 1 (dan) / HD, Ziggo Sport Select HD (hol)

Digi Sport, Sky Sports, SuperSport MaXimo, Sport Premium, ViaPlay, Viasat Football, beIN Sports Mena, NTV Plus Footbal, İdman TV

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler