Real Madrid Atletico Madrid'i devirdi

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali rövanş karşılaşmasında karşı karşıya gelen Real Madrid Atletico Madrid, futbolseverlere müthiş bir maç izletti. Baştan sonra üstün oynadığı maçta Real Madrid Yarı Final’e yükselen takım oldu.

Real Madrid Atletico Madrid'i devirdi

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde geçtiğimiz hafta ilk maçlar oynandı. Real Madrid Atletico Madrid deplasmanından 0-0’lık skor ile dönmüştü. Rövanş karşılaşmasında ise dün gece oynanan karşılaşmada Real Madrid Atletico Madrid’i 1-0 yenmeyi başardı.

REAL MADRİD GECESİ

90 dakikası müthiş mücadeleye sahne olan maçta Real Madrid ev sahibi avantajını da kullanarak maça çok hızlı başladı ve birçok gol pozisyonu buldu. Real Madrid Atletico Madrid karşılaşmasında bu gol pozisyonlarından yararlanamayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla girdi.

ATLETİCO MADRİD SAVUNMA YAPTI

Gareth Bale ve Benzema’nın forma giyemediği çeyrek final rövanş mücadelesinde Real Madrid takımında daha önce stoper veya sağ bekte görmeye alıştığımız Ramos bu kez ortasahanın göbeğinde Tonny Kroos’un yanındaydı. 90 dakika boyunca Atletico Madrid’in tabiri caizse “Çanakkale Geçilmez”i oynadığı maçta Real Madrid’in de atakları sıklaşıyordu.

ARDA KIRMIZI KART GÖRDÜ                     

0-0’lık skor 76. Dakikaya kadar devam etti. Ancak Türkiye’nin gururu milli futbolcu Arda Turan 77. Dakikada 2. Sarıdan kırmızı kartı görünce Atletico Madrid’in bütün planları alt üst oldu. Arda, Ramos’a faul yapınca Alman hakem affetmedi ve Arda Turan’ı oyun dışı bıraktı.

CHICHARITO ÇILDIRTTI!

Maç boyunca sayısız pozisyondan yararlanamayan Real Madrid, en çok gol kaçıran isim Javier Hernandez ya da diğer bir ismiyle lakabıyla Chicharito 87. Dakikada topu ağlara göndererek hem Real Madrid’i öne geçirdi. Hem de takımının yarı finale çıkmasına ön ayak oldu. Real Madrid yarı finalde…

Real Madrid'in rakibi, yarın (24 Nisan Cuma günü) Saat 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Yarı finalde ilk maçlar 5-6 Mayıs, rövanşlar ise 12-13 Mayıs’ta oynanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler