Görüş Bildir

Rekortmen atıcıdan Demir'e ziyaret

Son yıllarda Diyarbakır'ın en başarılı sporcuları arasında yer alan ve üst süte rekorlar kıran atıcı Ömer Akgün, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Rekortmen atıcıdan Demir'e ziyaret

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta yapılan Uluslararası Havalı Silahlar Şampiyonası'nda iki rekor kıran Diyarbakırlı milli atıcı Ömer Akgün, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Ziyarette, Atıcılık Federasyonu Asbaşkanı Kadri Akgü, antrenör Abdurrahman Akgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül ve Akın Erim de katıldı.

Ömer Akgün, burada yaptığı konuşmada, Litvanya'da çok önemli bir yarışma çıkararak çifte rekor kırdığını söyledi.

Akgün, yarışmalarda birinci olarak, ay yıldızlı formayı başarıyla temsil ettiğini kaydetti.

Demir'e ziyaret

Hedefinin Rio Olimpiyatları olduğunu ifade eden Akgün, şöyle dedi:

"Son zamanlarda önemli başarılara imza attım. En son Litvanya'da yapılan Uluslararası Havalı Silahlar Şampiyonası'nda iki rekor kırdım. Benim için önemli bir başarı oldu. Ama hedefim Rio olimpiyatlarına katılmaktır. Bunu da başarmak istiyorum."

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir de Ömer Akgün'ün Diyarbakır'ın en başarılı ve rekortmen sporcusu olduğunu vurguladı.

Demir, "Ömer ile ne kadar gurur duysak azdır. Bu sporcumuz bizlere önemli dereceler ve ulaşılması zor başarılar yaşattı. Bu nedenle onu yürekten kutluyorum. Hedefi olan olimpiyatlara da mutlaka ulaşacağına yürekten inanıyorum."

Konuşmaların ardından Ömer Akgün, elde ettiği kupayı Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi