Revahete Kapılmayın!

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup play off yarı final ilk maçında deplasmanda Ankara Adliyespor'u 3-0 yenen Diyarbekirspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında bulundu.

Revahete Kapılmayın!

"Avantaj sağladık ama turu garantilemiş değiliz" diyen Namık Altunsoy, tur için avantaj elde ettiklerini, ancak garantilemediklerini söyledi. 9 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda oynanacak rövanş maçı için taraftara da destek çağrısında bulunan Namık Altunsoy, şunları söyledi:

"Rövanş maçında tur atlamamız halinde final maçı için kampa gireceğiz. Erken gol bulmamız motivasyonumuzu artırdı, rakibimizi ise şoke etti. Bundan iyi yararlandık. İki ayaklı maçlar için bu skor önemli bir avantaj, ancak her şey bitmiş gözüyle bakamayız. Önümüzde oynanmamış bir maç daha var ve dikkatli olmak zorundayız. Futbolun acı yüzü, sürprize açık oyun olmasıdır. Pazartesi gününe en iyi şekilde motive olacağız."

Diyarbekirspor Kulübü, yaptığı açıklamada Adliyespor'un misafirliğini övdü, "Bize Ankara'ya gittiğimiz andan, ayrıldığımız ana kadar yakın ilgi ve dostluğun en iyi örneklerini sergilediler. Ayrıca Ankara Emniyeti'ne teşekkür ediyoruz. Kulübümüz de Adliyespor'u en iyi şekilde misafir edecek" dedi.

Futbolculardan Tunç Murat Behram ise böyle bir maçta 2 gol atıp bir de asist yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti, "Gol atmak güzel bir olay, ama önemli olan takımımızın kazanmasıdır. İkinci maç için avantaj sağladık. İnşallah Pazartesi günkü maçı da kazanarak finale kalacağız ve oradan da 2'inci lig'e çıkacağız" dedi.

Maçta gol atan bir diğer isim olan Emre Aktaş ise, "Kazanacağımıza inanıyorduk. Nitekim güzel goller atarak kazandık. Şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi