Robin Van Persie gelecek mi, gelmeyecek mi? İlhan Ekşioğlu açıkladı!

Manchester United Menajeri ve Teknik Direktörü Louis Van Gaal'den Fenerbahçeli taraftarlara soğukdu. Van Gaal, Robin Van Persie'nin transferiyle alakalı yaptığı açıklamada "Van Persie'nin gideceğini hissedersek açıklarız ama şu an böyle bir şey hissetmiyoruz" ifadelerini kullandı. Hollandalı tecrübeli teknik patronun açıklamasına cevap Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu'ndan geldi. İşte ayrıntılar...

Robin Van Persie gelecek mi, gelmeyecek mi? İlhan Ekşioğlu açıkladı!

İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Robin Van Persie transferinde kulübü ve kendisi açısından hiçbir problem yoktur, İstanbul'a geliş tarihini sizlere bildireceğiz" sözlerini kullanarak Hollandalı yıldızın transferinde sorun olmadığını açıkladı. İngiltere'de sağlık kontrollerinden geçen Hollandalı yıldızın, pazar günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

İlhan Ekşioğlu ayrıca Robin Van Persie dışında başka transferlere kulak asılmaması gerektiğini şu tweet ile dile getirdi: "Teknik kadromuz yeniden yapılanan kadromuza şu an için başka bir transfer düşünmüyor. Lütfen ortaya atılan isimlere artık itibar etmeyiniz."

Kaynak: NTV Spor

Kaynak: Diyarbakır Söz