Rövanş dağıttı!

3. Lig 2.grup Play Off yarı finalleri rövanş maçında Yeni Diyarbakırspor Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasında orta hakem Hüseyin Sabancı’ın 90+5. Dakikada verdiği penaltı ile finale çıkmasını engelledi.

Rövanş dağıttı!

3. Lig 2.grup Play Off yarı finalleri rövanş maçında Yeni Diyarbakırspor  Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasında orta hakem Hüseyin Sabancı’ın 90+5. Dakikada verdiği penaltı ile finale çıkmasını engelledi.

DİYARBAKIRSPORU’DA KÜME DÜŞÜRMÜŞTÜ

2011-2012 sezonunda  yönettiği Tokatspor - Diyarbakırspor karşılaşmada verdiği yanlış kararlarla Diyarbakır sporu küme düşüren İzmir bölgesi Hakemlerinden Hüseyin sabancı Dün yine maçın son uzatma dakikasında verdiği haksız penaltı ile Yeni Diyarbakırsporun Play Off’a çıkmasını engelledi.

90+5’TE GELEN HAKSIUZ PENALTI

Yeşil kırmızılı takımımız maçın 90.dakikasında İbrahim konuksever ile bulduğu golle 1-0 öne geçerken maçın beşinci uzatma dakikasında hakem Sabancı’nın verdiği komik penaltıyı Rıdvan ağlarla buluşturdu 1-1

HAKEM SOYUNMA ODASINA KAÇTI

Denizli Büyükşehir Belediyesporun penaltı golünden sonra taraftarların sahaya girmesinden sonra maçın orta hakemi Sabancı maçın bitiş düdüğünü çalmadan soyunma odasına kaçtı.

TARAFTAR SAHAYA İNDİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor'un attığı penaltı sonrası taraftarın sabrı taştı. Maraton tribünlerden sahaya giren taraftarların ardından Hakem Hüseyin Sabancı ve yardımcıları soyunma odasına girdi. Taraftarlar taşkınlıklarını uzun süre sürdürdü.

AZRAİLLER ÇIKAN OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTEDİ

Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, Eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Şeyhmus Şenyiğit, Türbin liderlerinden Fırat Güneş, Bercan Demirpolat ve isimleri henüz belirlenemeyen 15 kişi taraftarları sakinleştirmeye çalışırken kafalarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine gelen darbeler sonrası yaralandıkları öğrenildi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

24'üncü dakikada, konuk ekip adına Ramazan, orta sahadan derinleme pasıyla buluştuğu sol çizgiden topu yaklaşık 25 metre sürdükten sonraki sert şutu kale direğine çarptı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

MAÇIN İKİNCİ DEVRESİ

56'ıncı dakikada ev sahibi adına sağ kanatta gelişen atakta topla buluşan Uğur, topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte topla buluşan Nurullah, topu göğsünde yumuşattıktan sonra müsait pozisyonda topu kale yerine auta gönderince takımını bir golden etti.

58'inci dakikada Nurallah'ın gönderdiği top defanstan döndü. Dönen topa Tunç Murat'ın şık röveşatasında top kale direğinin üzerinden auta çıktı.

71'inci dakikada Rıdvan ceza sahasına girer girmez topa sert vurdu ancak top, direğin yanından auta çıktı.

82'inci dakikada Efşan, aldığı topla ceza sahasına girer girmez sert şutunda top, üsten auta çıktı.

SON DAKİKA GOLLERİ

89'uncu dakikada ev sahibi ekibinin sol kanattan geliştirdiği atakta, ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden İbrahim'in kafa şutunu kaleci Taylan çıkardı, dönen topa İbrahim bir kez daha kafa ile kaleci Taylan'ın sağından topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

90+5'inci dakikada Denizli Büyükşehir Belediyespot'un geliştirdiği atakta yeşil kırmızılı Anıl, Mehmet ile girdiği pozisyonda maçın orta hakemi penaltı noktasına gösterdi. Penaltı atışını kullanan Rıdvan, meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu: 1-1.

Bu dakikadan sonra futbolcular arasında başlayan kavgaya taraftarlar da dahil oldu. Binlerce taraftarın sahaya inmesinden sonra maç yarıda kaldı.

Kaynak: Spor Merkezi