Sabırsızlıkla Beklenen Stada Mühür Şoku!

Beşiktaş taraftarlarının sabırsızlıkla bitmesini ve Beşiktaş’ında maçlarını artık kendi stadında oynamak istediği Vodafone Arena’da çalışmalar büyük bir hızla sürüyor. Eylül ayına yetişmesi gereken Vodafone Arena için şok bir karar açıklandı.

Sabırsızlıkla Beklenen Stada Mühür Şoku!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler dün sabah saatlerinde Vodafone Arena Stadı’na gelerek, inşaatı mühürledi. Gerekçe ise oldukça şaşırttı. Yetkililer, stadın çatısının eski açık tribününde planlanandan 40 santimetre yüksek olduğunu söyledi. Yani sahip olduğu hakkın bile 1 metre 30 santimetre altında olacak. Buna rağmen çatının yüksek olduğunun belirtilip, çalışmanın durdurulması siyah beyazlı kulüpte şaşkınlık yarattı.

Temmuz Ayında Montaj Başlıyor

Öte  yandan statta çalışmalar devam ediyor. Bir yandan yetkililerle yaşanan sıkıntı aşılmaya çalışılırken, diğer yandan da çatının montaj çalışmaları zemin üzerinde sürdürülüyor. Yurt dışından gelecek çatı için kullanılacak olan kablolar ise gümrükten giriş yaptı.

Beşiktaş JK’den gelen açıklamaya göre: Herşey yolunda giderse 15 Temmuz’da Çatı kablolarının montajı yapılacak. Aksilik çıkmaz ise Eylül ortasında açılışa hazır hale getirilecek.

Beşiktaş Başkanı Fikre Orman ise 15 Eylül’e yetiştirmeleri için gayret göstereceklerini açıkladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz