Görüş Bildir

Sağlam: Bu arkadaş hep böyle yapıyor

Sağlam’dan Ozan İpek’le ilgili haber yapan muhabire: 'Bu arkadaş hep böyle yapıyor'

Sağlam: Bu arkadaş hep böyle yapıyor

2012-2013 sezonunda da Jose Mourinho ile yola devam edecek olan Real Madrid transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı. Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda bir süredir Brezilya'da Sao Paulo'nun 19 yaşındaki yetenekli oyuncusu Lucas Moura'yı takip eden Real Madrid'den bu futbolcu için öyle bir bonservis bedeli istendi ki İspanyol basını transfer sürecini alaycı bir şekilde ele aldı.

19 yaşındaki genç yıldızın sözleşmesinde 80 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunsa da, Brezilya ekibinin 35 milyon avroluk bir teklif karşısında bu oyuncuyu elden çıkarabileceği geçtiğimiz bir hafta boyunca uzunca bir süre gündemde kalmıştı. Real Madrid ile 14 Nisan'da bir görüşme gerçekleştiren Wagner Ribeiro, Sou Paulo'nun Lucas Moura için 50 milyon euroluk bir bonservis istediğini dile getirdi.

Konu hakkında Brezilya basınına bir açıklamada bulunan ve Real Madrid ile görüştüklerini doğrulayan Ribeiro, "Şu anda sadece Real Madrid ile değil İngiltere'den de bazı takımlar ile görüşme halindeyiz. Ancak bu transfer sürecinde yaşanacak olan her şey Sao Paulo ile ilgili... Oyuncunun sözleşmesinde 80 milyon euroluk serbest kalma rakamı var ancak bu rakam çok daha aşağılara inebilir" dedi.

Yaşanan gelişmelerin ardından bir açıklama da Sao Paulo cephesinden geldi. Moura'nın transferi hakkında konuşan Adalberto Baptista, "Mouro için tek talip Real Madrid değil. Chelsea, Manchester United ve Paris Saint Germain gibi kulüpler de bu oyuncu için görüşme talebinde bulunuyor" ifadelerini kullanıyor.

Sporx

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi