Sağlam: Kupayı alabilmek için Sivasspor'u elememiz gerekiyordu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kupayı alabilmek için Sivasspor'u elemeleri gerektiğini ve bunu da başardıklarını söyledi.

Sağlam: Kupayı alabilmek için Sivasspor'u elememiz gerekiyordu

Takımının İstanbul'da Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale çıktığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan başarılı hoca, "Bu sezon önemli hedeflerimizden birisi Türkiye Kupası'nı almaktı. Yarı finale çıkmak için ligin formda ekiplerinden birisiyle oynadık. Ligde iki defa şanssız şekilde mağlup olmuştuk. Yarı finale yükseldik. Kupayı alabilmek için Sivasspor'u mağlup etmeliydik. Bizi buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyoruz." dedi.

Ertuğrul Sağlam, Sivasspor ile oynadıkları kupa maçının geride kaldığını artık pazar günü yine Sivasspor ile oynayacakları Süper Final maçını düşünmeye başladıklarını kaydetti.

Ertuğrul Sağlam, yarı finalde karşılaşacakları Eskişehirspor maçı içinse şunları dile getirdi:

"İki takımda finale çıkmak için kıyasıya mücadele yapacaktır. Seyir zevki yüksek üst seviyede bir maç olacaktır."

Basın toplantısına katılan Vederson da İstedikleri sonuçları aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Vederson, "Öncelikli amacımız kupayı almaktı. Bu yolda ilerliyoruz." diye konuştu.

Serdar Aziz de, "İlk yarıda golleri bulduk. İkinci yarı Sivasspor'un dirençli çıkacağını biliyorduk. Bizde geride pozisyon vermedik. 4. golü bulup maçı bitirdik." dedi.

Serdar Aziz, yarı finalde Eskişehirspor ile güzel bir maç oynayacaklarını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz