Sakarya'ya Yeni Hamle!

Diyarbekırspor’da tüm gözler Sakaryaspor ile 2 Nisan Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanacak maça çevrildi.

Sakarya'ya Yeni Hamle!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekırspor’da tüm gözler Sakaryaspor ile 2 Nisan cumartesi günü Diyarbakır’da oynanacak maça çevrildi.

DİYAR-SAKARYA DOSTLUĞUNDA YENİ HAMLE

Diyarbekirspor Kulübünden yapılan açıklamada, Sakaryaspor ile başlayan sıcak ilişki ve dostluk bağlarının giderek güçlendiği belirtildi.

 Açıklamada, bu sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan Sakaryaspor-Diyarbekirspor maçı için Diyarbekirspor’a taraftar yasağı konulduğu ve bu yasağın Sakaryaspor’lu taraftarların devreye girerek, mülki amirlerle yaptığı görüşmeler sonunda kaldırıldığı kaydedildi. Açıklamada, Sakarya’ya giden Diyarbekirspor’lu taraftarların, ev sahibi takımın taraftarları tarafından misafir edildiği, iki takımın taraftarlarının birlikte Hendek ilçesinde bulunan şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret ettiği ve maçın oynandığı stada da kol kola gidildiği vurgulandı.

SAKARYA TARAFTARI D.BAKIR’DA AĞIRLANACAK

Şimdi de aynı jestin Diyarbakır’da yapılması için hazırlıkların yapıldığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: "Centilmenlik gösterileri altında oynanan maçın ardından Sakaryalılar, Diyarbakırlı misafirlerini uğurlamıştır. Diyarbekırspor’lu taraftar grubu Azrailler, Sakaryaspor’lu taraftarlarla irtibata geçerek onları Cumartesi günkü Diyarbekirspor-Sakaryaspor maçına davet etti. İki otobüsle Diyarbakır’a gelecek olan Sakaryaspor’lu taraftarlar, en iyi şekilde misafir edilecek. Sakaryaspor’lu taraftarlara Atatürk Stadı’nda yer ayıran Diyarbekirspor yönetimi, konuk kafileyi kamp yapacağı otelde ziyaret edecek. Maç öncesinde iki takım taraftarları arasında statta karşılıklı dostluk gösterileri yapılması için çalışmalar yapılıyor. Ülkenin zor ve gerilimli bir dönemden geçtiği bu günlerde Doğu-Batı dayanışması ve kardeşlik bağları adına Diyarbekırspor-Sakaryaspor dayanışması örnek gösteriliyor."

Kaynak: Diyarbakır Söz