Şampiyon Olarak Döndü

Adıyaman’da yapılan U17 Gençler Futbol Ligi 1. Kademe müsabakalarını Amed Sportif Faaliyetler şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyon Olarak Döndü

Adıyaman’da yapılan ve 3 gün süren müsabakalarda tüm rakiplerini mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler, 2. kademe müsabakalarına yükseldi.

Amed Sportif Faaliyetler Altyapı Sorumlusu Adnan Zengin, yaptığı açıklamada, Adıyaman’da yapılan müsabakalarda çok iyi futbol sergilediklerini söyledi.

Zengin, Kızıltepe Belediyespor'u 1-0, Şanlıurfa Edessa Yediyıldızspor'u 2-1 ve Malatya Adafi Kartalsporu 4-0 yediklerini belirterek, 1. kademe maçları sonucunda Türkiye genelinde 124 ekibin yer aldığı müsabakaların ardından başarılı olan 22 takımın 2. kademeye yükseldiğini kaydetti.

Adıyaman’da yapılan müsabakalarda, sporcularının gerçekten yüreklerini ortaya koyarak başarılı olduklarını ifade eden Zengin, "Bu genç ekibimiz ve başındaki teknik heyetle gurur duyuyoruz. Bizleri, Adıyaman’da çok iyi ağırlayan tertip komitesine ve müsabakalarda yer alarak centilmence mücadele eden tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Hedefimiz, 2. kademe müsabakalarını başarıyla temsil edip, finallere kalmaktır" diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler