Görüş Bildir

Şampiyon Spor Lisesi

Okullar arası Gençler Hentbol Türkiye Yarı final müsabakalarında birinci olarak Türkiye finallerine adını yazdıran Diyarbakır Spor Lisesi’nden Kayapınar Belediyespor’a teşekkür geldi.

Şampiyon Spor Lisesi

Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Aydın, Kayapınar Belediyespor’un kendilerine büyük destek sunduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

TÜM SPORCULARIMIZ KAYAPINAR BELEDİYESPORDA OYNUYORLAR

Aydın, “Tüm sporcularımız Kayapınar Belediyespor’un lisanslı oyuncuları. Kayapınar Belediyespor’un 2. Lig takımında forma giyiyorlar. Spor Lisesi’nin elde ettiği başarıda Kayapınar Belediyespor’un çok büyük payı var. Bu inkâr edilemez. Bu nedenle Kayapınar Belediyespor yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Onların desteği olmasaydı bu başarıyı sağlayamazdık” dedi.

OKUL YÖNETİMİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI                                                                                

Okul yönetimine de övgüler yağdıran Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Okul yönetimimiz her zaman yanımızda oldu. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar ve büyük destek sundular. Bu nedenle onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben ve Lezgin arkadaşım hem Kayapınar Belediyespor hem de okul yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Onlar olmasaydı. Biz bu başarıları sağlayamazdık ’Diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi