Şampiyondan belediye ziyareti

Türkiye liseler arası voleybol karşılaşmaları sonucu ilk 8 takım arasında giren ve Mayıs ayında yapılacak Türkiye finallerine hazırlanan İMKB Kayapınar Lisesi oyuncuları Kayapınar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Şampiyondan belediye ziyareti
Başkan Vekili Mahmut Dağ belediye tarafından yapımına başlanan spor kompleksinin başarılı gençlerin başarılarına katkı sunacağını belirti.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ Mart ayında Malatya’da yapılan Liseler arası Genç Erkekler Voleybol Yarı Final Müsabakaları sonucu finallere kalan İMKB Kayapınar Lisesi oyuncu ve hocaları Kayapınar Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

İMKB Kayapınar Lisesi sporcu ve okul yönetimi belediyenin her konuda kendilerine verdikleri destek için teşekkürlerini belirtiler. Ziyaretçi futbolcular Başkan Vekili Mahmut Dağ ile toplu olarak hatırı fotoğrafı çektirdiler.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’  Mayıs ayında Türkiye şampiyonası maçları hazırlanan sporcuları ve okul yönetimini başarıları nedeniyle kutlayan Başkan Vekili Mahmut Dağ, “ Öncelikle imkânsızlıklar içinde gösterdiğiniz bu başarı nedeniyle sizleri kutluyorum. Göreve gelmemizle birlikte gençlerimizin spor yapabilmeleri için yirmi semt sahası yaptık. Belediye olarak sportif çalışmalar kapsamında sokak futbolu, sokak basketbolu, kum futbolu, kum voleybol gibi turnuvalar yaparak başarılı gençlerin önünü açtık. Yapımına başladığımız ve çok amaçlı yeni spor tesislerin tamamlanmasıyla başarılı gençlerimizin başarılarına büyük bir katkı sunacaktır. Belediye olarak her anlamda size desteklediğimizi belirtir ve final grubu maçlarında sizlere başarılar dilerim “ şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz