Görüş Bildir

Şampiyonlara altın

Bingöl’de oynanan grup maçlarında şampiyon olarak Türkiye’de 24 takım arasına kalan Yenişehir Belediyespor 19 Yaş Altı Genç Takımı oyuncuları belediye tarafından altınla ödüllendirildi.

Şampiyonlara altın
ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ
Grup maçlarında karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek namağlup şekilde bölge şampiyonu olan Yenişehir Belediyespor U19 Genç Takımı’nın başarısı Diyarbakır’da sevinçle karşılandı.

Şampiyon takımın sporcu ve teknik heyetini makamında kabul eden Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı. Genç sporcuları altınla ödüllendiren Kurbanoğlu,amaçlarının gençleri kahve köşelerinden alıp yeşil sahalara kazandırmak olduğunun altını çizdi.

‘AMATÖR RUH BAŞARIYI GETİRDİ’
Kurbanoğlu, “Yenişehir Belediye Spor sezon boyunca çeşitli branşlarda önemli başarılara imza attı. Asıl amacımız gençleri spor etkinlikleri ile bir araya getirerek onların kötü alışkanlılar edinmesini engellemektir. Gençleri spora teşvik ediyoruz. Amatör ruhla bu sporcularımız sezon boyunca önemli karşılaşmaları kazanmasını bildi. U 19 futbol takımımızın başarılarında emeği geçen yönetici ve sporcuları   en içten dileklerimle kutluyorum ” dedi.

BAYHAN :’ÖNEMLİ BİR BAŞARI’
Ziyarete katılan TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan da Diyarbakır’da bir futbol kulübünün bölge şampiyonu olmasının önemli olduğunu belirterek, Yenişehir Belediye Spor U 19 Futbol Takımı’nın başarılarının devamını diledi.

Daha sonra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği yetkilileri de birer konuşma yaparak futbolcuları kutlarken Başkan Kurbanoğlu’ndan spor tesislerinin artırılmasını istediler.

Yapılan konuşmaların ardından futbolculara birer altın hediye verilirken Yenişehir Belediye Spor Başkanı Faik Ökütücü’ye de başarılarından dolayı plaket verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi