'Şampiyonluğa gidiyoruz'

Pazar günü Spor Toto 3.Lig’e yükselme final maçında Kahramanmaraş Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, Diyarbakır’daki çalışmalarını tamamlayarak karşılaşmanın oynanacağı Şanlıurfa’ya gitti.

'Şampiyonluğa gidiyoruz'
Sakat ve cezalının bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım Hilton Otel’de kamp yaparken, günde tek idman yaparak dev finale hazırlanacak.

Yeni Diyarbakırspor 2.Başkanı Bedirhan Akyol,normal lig maratonundaki son galibiyet olan Kızıltepespor galibiyetinin primlerini ödediklerini, Play-Off için söz verdikleri primi de bugün ödeyeceklerini açıkladı. Şampiyonluk için sürpriz bir prim oranı belirlediklerini anlatan Akyol, rakamı maçtan önce futbolculara açıklayacaklarını söyledi.

‘BÜYÜK KALABALIK BEKLİYORUZ’ Akyol,”Takımın havası iyi. Final gününe doğru daha da iyi olacak. Play-Off primini bugün Fevzi başkan ödeyecek. Şampiyonluk için iyi bir rakam belirledik. Onu da Fevzi başkan açıklayacak. Maça belediye başkanlarını, vali,emniyet müdürü,milletvekilleri, bürokratları, sivil toplum örgütleri, spor adamlarını ve taraftar gruplarını davet ettik. Pazar günü inşallah GAP Arena Stadı’nda büyük bir kalabalık olacak. 3.Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız.Şampiyon olursak Diyarbakır’da görkemli bir kutlama yapacağız.Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Tüm Diyarbakırlıların dualarını bekliyoruz.” dedi.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN GİDİYORUZ’ Şanlıurfa’ya hareket etmeden önce Kayapınar’daki Zana Lokantası’nda yemek yiyen Yeşil-Kırmızılılarda morallerin yüksek olduğu gözlenirken,Teknik Sorumlu Yüksel Öz ile futbolculardan Oktay ve Uğur Yasan iddialı konuştu. Takımda stres olmadığını belirten Öz,”Strese girmemiz için bir neden yok. Sonuçta final maçı oynayacağız. Elimizden geleni yapacağız ve kendimize güveniyoruz.Diyarbakır’a 3.Lig takımı olarak döneceğiz.” dedi.

Oktay ve Uğur da,”Şehrin beklentilerini biliyoruz. Herkes bizden şampiyonluk bekliyor. Hem tecrübeli hem de genç futbolcuların olduğu bir ekibiz. Yüzdük yüzdük kuyruğa getirdik. Bu saatten sonra bizim için başarı 3.Lig’e çıkmaktır. İnşallah bunu da başaracağız.” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz